pátek 21. března 2014

Pretty Little Liars TAG

Čaute všichni,
 dnešní článek bude Pretty Little Liars TAG! Jelikož PLL je můj nejoblíbenější seriál, naprosto ho zbožňuju, podle mě je to kvalitní seriál, jsou tak uplně skvělí herci a já jsem s PLL jednodušše posedlá! Proč zrovna teď? Protože bylo právě odvysíláno finále 4.série a 5.série vyjde až 10.6, tak si myslim, že je dobrý čas napsat tenhle TAG. Už dlouho ho chci napsat, ale prostě teď si myslim, že je skvelá příležitost!


KDO  NEVIDĚL DÍL 4X24 (FINÁLE) , NEČTĚTE TO (SPOILERY)




1. Kdo je tvoje oblíbená postava?

 Tak já mám dvě a to Hannu a Ariu, už od prvního dílu. U Hanny miluju její vtipný a někdy stupidní hlášky, ale vždycky pobaví a Aria mi prostě přijde staršně roztomilá, milá, hodná a já prostě nechápu, proč jí všichni zařazujou k -A teamu, nevylučuju to, protože v PLL je už možný všechno, ale já si prostě myslim, že v -A teamu není ani jedna z holek. Jinak, dokud jsme se nedozvěděli, že je Mona -A, měla jsem ráda i ji, protože někerý její hlášky byly fakt vtipný, ale po shlédnutí finále si myslim, že už jí nikdy mít ráda nebudu, je to psychopat.

2. Kdo si myslíš, že je v -A teamu? 

 V PLL je možný všechno, takže abych pravdu řekla, nevím. Ale co mě pořád tak napadá je Jason, Maya(ano, měla by být mrtvá, ale podle mě není), Wren a teď mě zase napadá Toby, já fakt nevim, ale -A postavou v tom finále na tý střeše, mi přišel jak Toby. Řikám, tam je možný všechno. Ale BIG -A podle mě bude někdo, koho neznáme.

3. Jaký pár máš nejradši? 

 To je na jednu stranu strašně těžká otázka, na druhou asi vim. Já mám nejradši Ariu s Ezrou, takže Ezria a Hannu s Calebem, takže Haleb. Tobyho se Spencer jsem měla strašně ráda, když spolu začínali, i teď mi nevadí a mám je ráda, ale větší slabost mám pro ty, co jsem napsala.

4. Jaký okamžik byl pro tebe nejděsivější, nebo nejpřekvapivější? 

 Tak rozhodně, když se -A otočil a byl to Toby. Pak když zavřeli Ariu do tý bedny s mrtvým Garrettem. Ve finále, když na konci zahrabali Mrs.Dilaurentisovou, nebo když Spencer měla v posteli tu hlínu! No mnoho a mnoho okamžiků.




5. Jaká je tvoje oblíbená záporná postava?

 Tak jak už jsem psala, měla jsem ráda Monu, ale po tom finále, si o ní myslim, že je psychopat a už jí ráda nemám. 

6. Kdo si myslíš, že by se mohl stát tou zápornou postavou? 

 Jak už jsem psala, v PLL je všechno možný, ale vždycky mi přišla Spencer taková zvláštní, tak třeba ona.

7. Jaká holka si myslíš, že by mohla být v -A teamu? 

 Tady nevím, jak je to myšlený, ale jestli z těch 4, tak Spenc, nebo Emily, ale nevim.

8. Čí styl se ti líbí nejvíc? 

 Tak mě se líbí styl všech tam, ale asi Aria. 

9. Jaká holka je ti podobná? 

 Tak jestli podle chování, tak něčím Hanna a něčím Aria a ani nevím proč. 

10. Do koho jsi bláznivě zamilovaná? /Crush

 To bude rozhodně, rozhodně Ezra a Mike! To jsou prostě moji miláčci♥♥♥ Ve 3.sérii jsem měla ráda Tobyho, ale teď moc ne.. 

11. Nejmíň oblíbená postava? (ze 4 holek-celá show)

 Tak z holek mám ráda všechny, to se nedá říct. A z celý show asi Emily mamku, ta mi prostě vůbec nesedí, pak jsem taky neměla ráda Mrs.Dilaurentis a nevim proč, ale nemám ráda Paige.

12. Co by jsi dělal kdyby byl -A za tebou?

 Já si tu situaci představuju neustále a hlavně když jdu venku ve tmě, nebo doma ve tmě, pořád si to poředstavuju a pak prostě i v tý tmě vidim černou mikinu, rukavice a kapucu. I když vidim venku někoho v černym tak hned, to je -A!!! 


To byl celý TAG, doufám, že se vám líbil a určitě budu dělat více článků na takový téma!

Kisses, -A
Lery:*









1 komentář: